Boraink

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről.Boraikban a modern szőlőfeldolgozás és a hagyományos tokaji borkészítés ötvöződik.

Száraz Szamorodni (2009)

Tokaji Szamorodni száraz fehér borkülönlegesség. Világos borostyán színű, nemesen érlelt tokaji ászkolási illattal. Ízében, teljes harmóniában olvad össze a dió, mandula íz, savai.

Ajánljuk:10-12°C-on hűtve, étvágygerjesztő, aperitif italként, vadételek, házi sültek, disznótoros, birkapörkölt mellé.

Félédes Szamorodni (2011)

Ajánljuk: 10-12°C-on hűtve, aperitif italként, vadételek, házisültek mellé.

Szamorodni Hárslevelű Cuvée (2013)

Friss, üde behízelgő gyümölcsös illat, íz-anyagaival, harmóniájával új színfolt a bor palettán. Érlelő pincében, rövid ideig tölgyfahordóban, a hagyományos 3 fő tokaji szőlőfajta megfelelő arányú házasításából készült.

Ajánljuk 10 - 12 °C-on hűtve, magyaros ételek vadas vacsorák záróboraként fogyasztani.

Fröccs Furmint (2010)

Férfias, szikár, ásványos bor. Furmintstruktúra, hárslevelűkarakter. Körtés, almás, ásványos illat, feszes szerkezet.

Ajánljuk: 10 - 12 °C-on hűtve

Furmint (2012)

Finom illat- és íz-anyagát 200 literes tölgyfahordóban, hagyományos érlelés során éri el. Harmonikus sav- és alkohol tartalmú markáns bor, mely évekig megőrzi kiváló minőségét.

Ajánljuk: 10 - 12 °C-on hűtve. Étvágyfokozó hatása miatt aperitif italként, vad és gomba ételek után.